Наритаха като куче в БиТиВи рогоносец от БСП, знаел за вируса още преди… 10 години!

Capture

Една година светът е в епидемиологична ситуация. Това е криза, която няма общ протокол и всяка държава следва собствените си ресурси и подходи. Успяваме да управляваме кризата не по-лошо от останалите европейски държави. Това каза пред Би Ти Ви в предизборен диспут министърът на транспорта Росен Желязков за това как страната ни се справя с кризата, мерките и пандемията.

„Десет години имахте възможност да промените здравната системата“, атакува нетърпеливо социалистът Георги Свиленски, измамен съпруг на президентшата Десислава Радева.

„Току-що научих, че единствено от БСП са знаели, че ще има пандемия и то преди 10 години“, опонира му Желязков. И му припомни, че самият той наскоро е излязъл от ВМА след лечение на коронавируса и сам се е убедил, че здравната система работи и действа добре.

От ДПС заявиха, че правителството някак си успява да се справя с кризата и нейните размери, но икономическите мерки не били достатъчни.

„Виждам как от БСП и ДПС скачат върху ГЕРБ. Това е подготовка за след изборите“, разкри той за пореден път дружбата между БСП и ДПС.

„Разваляне на всички концесии, разваляне на концесиите на българските плажове, разваляне и на концесията на летище София“, пък посочи от своя страна Георги Свиленски какво ще направят първо от БСП, ако успеят да се докопат до властта.

„Кога говорите истината, г-н Свиленски? Когато искате да изгоните чуждестранните инвеститори ли? Вие искате да развалите всички концесии, които не сте направили. Какъв сигнал давате на чуждестранните инвеститори? Три години върви процедурата за концесия на летище София. Вие бяхте против концесиите на летище Варна и на летище Бургас. Вие искате да плашите инвеститорите и след това да се възползвате от тях“, посече Росен Желязков деструктивната политика на БСП.

Искрен Веселинов разобличи червените, които 4 години рисували всичко в черни краски, а с думите си, от БСП гонили хората и ги принуждавали да напускат страната. Такъв модел на политика е деструктивен, изтъкна воеводата.

„Нека да си спомним откъде стартирахме през 1997 г. – от една фалирала държава“, припомни Росен Желязков на удобно забравилия за това Георги Свиленски.

„Това е езикът на улицата в нейното лошо измерение, това е изключителен популизъм! Г-н Свиленски, вие се взирате само на изток“, възмути се Росен Желязков на твърдението на червения депутат, че само от БСП били реагирали на ситуацията с ваксините. Свиленски заяви, че правителството не е направило нищо за масовата ваксинация на населението и не е поръчало достатъчно ваксини, а сега правило списъци на желаещите да се ваксинират.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ