Собственикът на 7DMG Владимир Зарков: Добре, де, Бойко е тъп! Много тъп!

7 Dni Bulgaria26.03.2021
15

Собственикът на 7 Dni Media Group Владимир Зарков качи пост във фейсбук, който се превърна в един от най-споделяните и обсъжданите в социалната мрежа в последните 20-ина часа

Ето какво написа той:

Притеснени са! От три месеца насам само две партии бележат възход в рейтинга си – ГЕРБ и ВМРО!
Слави върви надолу, с малко, но завинаги.
ДеБъ се върнаха на познатото дередже – аха да влязат, ама не е сигурно.
МаяМа се срина под чертата.
Цецо се бори за процент, защото един процент си е един (нов) апартамент.
Марешки няма шанс с винкела „Валери“ на шията.
БСП е направо тотал щета.
Въобще всички, които мечтаеха народния „гняв“ от есента да ги превърне във важна политическа сила, ядоха бахура.
И като не им остана с какво да бият Борисов на избори, започнаха да го замерят с „Винету“.
С което само доказаха, че не само земята, но и тъпотата е кръгла. И рано или късно тя се връща на изходна позиция.
Да извадиш индианския коз, с който си цакал Бойко преди 10 години сега, е чиста проба тъпотия. И обида. Не за Борисов, а за тези, дето разтягат локума „Винету“.
Да приемем, че Бойко Борисов е тъп. Да повярваме дори на БСП, че е много тъп.
ОК, но това повдига много въпроси.
👉Щом Бойко Борисов е тъп, значи на „Позитано“ са 10 пъти по-тъпи от него, щом не могат да го бият на нито едни избори. Няма да го бият и на тези. Което превръща тъпотата им в безкрайност.
👉Щом Бойко Борисов е тъп, значи Христо Иванов е извънредно тъп. Защото освен при премиера Борисов, Бойкикиев няма никъде другаде трудов стаж вече 14 години!
👉Щом Бойко Борисов е тъп, значи Мая Манолова е сензационно тъпа да ходи да му целува ръка и други неща, за да захапе пак държавна заплата като омбудсман.
👉Щом Бойко Борисов е тъп бай Ху.й, значи Радан Кънев е на тоя бай Ху.й макарите, щом се моли на тъпака да му отчупи герберски гласове, за да стане евродепутат.
👉Щом Бойко Борисов е тъп, значи Цветан Цветанов е сензационно тъп, защото без премиера, Цецо сега щеше да е обикновен уредник на фитнес-салон.
👉Щом Бойко Борисов е тъп, значи Слави Трифонов е абсурдно тъп, след като в собственото си студио не можа да разчекне премиера и да покаже тъпотата му.
👉Щом Бойко Борисов е тъп, значи Арман Бабикян е извънземно тъп, за да ходи да му иска 3 милиона, за да го държи на власт с пиарски съвети. Пък и без тях Борисов е пак 10 години на власт.
Въобще дават ли си сметка всички, които говорят, че Бойко Борисов е тъп, как изглеждат те в очите на хората?
Тъпо!
На практика Борисов е един съвременен доктор Щросмайер от „Болница на края на града“. И край него се реят хора, чиято глупост може да лети.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ