Коалиционен авер на МаяМа: Тя е като телефонен измамник, хем лъже хората, хем ги набутва с пари

димитър делчев

Политологът Антон Тодоров се възмути в своя фейсбук профил от участие на Димитър Делчев в телевизия.

Там Делчев беше представен като „ново лице“, този път под вънкашност стара и име ново – като кандидат-депутат от коалицията около Мая Манолова и т.н. „Отровно трио“.

Това е пълен абсурд, защото само преди 5-6 години той беше депутат от Реформаторския блок и дори секретар на неговата парламентарна група. Кой е Димитър Делчев описаха документално наскоро в Zonanews – син на особено близкия на Корнелия Нинова по време на приватизацията на „Техноимпекс“ Андрей Делчев.

Интересен момент от отношението на Димитър Делчев към същата Мая Манолова, която той днес превъзнася, беше разкрит във фейсбук публикацията на политолога. Оказва се, че през ноември 2016 г. Димитър Дечлев сравнява Мая Манолова с телефонните измамници.

Ето и целият му пост:

„И още за Димитър Делчев – днес в предаването „Пресечна точка“ изкара плеймейтката на Черепа света вода ненапита – като омбудсман била защитавала гражданите от банките и ЧСИ-та.
Аз обаче погледнах в архива си и видях, че Димитър Делчев други ги е говорил през ноември 2016 г. по адрес на Мая Манолова:
„Манолова действа като телефонните измамници, хем лъжат хората, хем ги набутват с пари, коментира тогава Делчев, който е секретар на ПГ на РБ“. Край на цитата!
Кога другарят Делчев казва истината?“.

И още за Димитър Делчев – днес в предаването „Пресечна точка“ изкара плеймейтката на Черепа света вода ненапита – като…

Posted by Антон Тодоров on Wednesday, March 24, 2021



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ