СЕНЗАЦИЯ! Според „Рего“ БСП поведе на ГЕРб с 3%. Уффф, ама тя агенцията на Нинова, бе…

7 Dni Bulgaria30.03.2021
БСП, Корнелия Нинова

Електоратът на БСП, който има достъп до интернет, едва не получи удар преди малко. Случи се невъзможното, някой даде преднина на Корнелия Нинова 120 часа преди изборите.

Според институт „Рего“ сред твърдо решилите да упражнят правото си на вот най-голяма подкрепа получава БСП – 28.2%, следвана от ГЕРБ – СДС с 25.5%.

Според проучването останалите, които имат резултат, достатъчен, за да влязат в следващия парламент, са „Има такъв народ“ – 15.7%, ДПС – 9%, „Изправи се БГ – Мутри вън!“ – 6.9%, „Демократична България“ – 5.2%.

И като погледнеш кой го твърди, свиваш знамената!

Пишман-социологоята е дело на пръкналия се тази година институт, за да има къде да работи неслучилият президентски съветник Калоян Методиев. Както е известно той бе наритан от „Дондуков“, след като Радев го видя на партиен запой с Корнелия Нинова.

Мнозина дори предполагат, че точно храбрата приватизаторка е дала парите на Методиев, за да започне този социологически „бизнес“. Даже беглецът-съветник трябваше да води една от софийските листи, но изглежда е надделяло мнението да бъде внедрен като „социолог“.

Щом при цялата тази зависимост, „Рего“ дава само 3 процента на началничката си аванс, значи Бойко наистина ще я бие с много.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ