Министър на Бойко за атаката срещу ГЕРБ: Уж документалистика, а то игрален филм

Росен Желязков

Кампанията за ГЕРБ приключва спокойно. Успяхме да стигнем до хората с нашите послания. Това заяви пред Би Ти Ви министърът на транспорта и водач на листите на ГЕРБ В Благоевград и 24 МИР София град Росен Желязков.

„Има два вида политици – едните, които са по-кабинетни, сред хората, а другите са тези, които са сред хората и чуват проблемите им“, за той на въпрос защо премиерът Борисов не се е появявал на дебати в телевизионните студиа.

„Не сме се вторачвали в тази тема. Много скоро ще разберем какво е въздействието на тези процеси“, каза Желязков на въпрос дали Цветанов е успял да откъсне част от електората на ГЕРБ, след като видни фигури на партията в Благоевград са се присъединили към него.

„Опорните точки срещу ГЕРБ вървят по няколко направления. Имаме опорни точки, че ГЕРБ а най-опитната партия и с най-голяма експертиза, а те казват, че имаме калинки. Ние сме много близо до хората, занимаваме се с техните ежедневни проблеми, а те казват, че се хвърлят пари от джипката. Говорят за премиера, за кюлчета, за чекмеджета, разбирайте източниците на корупцията, т.е. прави се една документалистика, която се представя като такава, а това всъщност е един игрален филм. И този игрален филм преповтаря опорните точки. Това е хибридна атака“, отсече кандидат-депутатът на ГЕРБ.

„За нас е важно вотът да бъде гарантиран от гледна точка на всички, които искат да участват в него. Създаваме предпоставки за спокойствие както на гражданите, които ще участват в комисиите, така и на тези, които ще отидат да гласуват. Не мисля обаче, че ще има проблеми с преброяването на бюлетините. Но както съм казвал и друг път – манипулацията е, че ще има манипулация“, категоричен е Росен Желязков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ