НИВО: Аверът на ДеБъ Борис Бонев обижда кандидат-депутат на ГЕРБ, бяга от дебат

борис бонев

Аверът на соросоидите и ляволибералните от „Демократична България“ в столичния общински съвет Борис Бонев се е заел да ги брани след гафовете им в предизборната кампания. Те бяха разкрити и обсъдени от младежите на ГЕРБ в онлайн дискусия преди дни с участието и на кандидат-депутата от партията на Бойко Борисов – Драгомир Младенов (на снимката).

По този повод Бонев, който бе лице на скандалната гей дружинка, известна като „Смучи София“, го нападна с обидни квалификации „интелектуална утайка“, „нагли и глуповати“, „агония“ и прочие. Вместо да отвърне на калния му тон му обаче Драгомир Младенов го призова на дебат, в който да изложи мотивите си за тези обиди с аргументи.

Бонев обаче се покри и избяга, вместо да ползва шанса да покаже дали наистина е по-добре общата му култура от тази на младежите от ГЕРБ и техният кандидат-депутат.

Ето и дискусията под обидния пост на Бонев, в която се включва и анализаторът Кристиан Шкварек, както и режисьора Виктор Димчев. Той разкрива, че познава един от младежите от ГЕРБ, който му е съученик от класическата гимназия. „Твърдя, че би те бил на произволен тест за интелигентност, култура, обща култура“, категоричен е той към Бонев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ