Лили Иванова заключи сестра си – естрадната звезда трепери, че COVID-19 може да тръшне кака ѝ

Лили Иванова

Естрадната легенда Лили Иванова може да име чепат характер, но е грижовна родственица. 81-годишната певица, която е бивша медицинска сестра, трепери по-горямата й сестра Магда да не се зарази с коварния COVID-19. Заради напрадналата й възраст и многобройни болежки, които я измъчвали и са рискови при евентуална инфекция, Лили й забранила да напуска дома си.

Радмила, дъщерята на кака й, пазарувала, а Магда живеела буквално като затворник в малката си гарсониера в кв. „Банишора“. 85-годишната кака на Лили излизала да подиша чист въздух само на терасата си. Магда послушно изпълнявала заръките на певицата. Възрастната жена не страдала много от забраната, тъй като и без това не излизала много навън и контактувала само с малцина от съседите си.

През последните години Магда трудно се придвижва, след като едва оцела като по чудо при катастрофа, разказват комшиите й. Тя слязла да пазарува след следобедната си дрямка и тръгнала да пресича пътното платно до блока, без да се огледа.

За беда наблизо паркирал микробус тръгнал на заден ход и не забелязал дребничката пенсионерка. Блъснал я, а от силния удар Магда се претърколила на земята. Пенсионерката имала лошо счупване на бедрото и заради напредналото й ЕГН и бавното възстановяване взели решението да направят операция и да й поставят титаниев пирон.

Лили щедро развързала кесията и платила 2300 лв за скъпоструващиет консумативи по операцията, пише столичен таблоид.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ