На бас, че няма да можете да ги познаете! Деян Донков заприлича на дядка, а Радина е като лелка! (СНИМКА)

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков съвсем изгуби битката с това да бъде вечно готин за дами от всякаква възраст, а половинката му Радина Кърджилова е решила, че и тя незабавно трябва да се състари, за да не изглежда като негова дъщеря, пише HotArena.

Разликата в годините на двойката е 11 – той е на 43, а тя – на 32. След като се роди дъщеричката им, те сякаш се занемариха. Донков е остарял неузнаваемо – лицето му е покрито с дълбоки бръчки и бяла брада, а огромните торби под очите му задължително се крият зад тъмни цайси.

Радина Кърджилова пък е отрязала дългата си коса, която й придаваше допълнителна женственост. Направила си е и нелеп бретон, който още повече допринася новата фризура й да не я приобщава към милф-ките и млади мами в 30-те, а на захабена лелка.

Преди време се появи снимка на актрисата, на която тя изглеждаше оплешивяла отпред, а като причина за това се даваше манията й да слабее. Вероятно затова се е наложило да отреже гривата си, а част от нея да преметне през челото.  Свежите си години тя прекара в търпимост на буйния нрав на любимия си и в ревност и страх, че ще я зареже за друга. Спекулации твърдяха, че дори често й е посягал, след като си пийнат повечко. После стигна до щастието да има дете от него, но за сватба не успя да го навие.

Още помним кадрите в предаването „Папараци“, в които Донков оставяше Радина да мъкне тежките пазарски торби, докато едната му ръка е свободна, а другата бута велосипед. Със сигурност жертвите й да бъде до бившия секссимвол на киното и театъра са оказали не малко влияние върху изтощения вид на Кърджилова.


One comment

  • Аз

    07.08.2018 at 14:19

    Кои са тези нсаркомани?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ