КРАЙ! Хаджигенов: Махам се от Мая Манолова, няма коалиция! Преговарям със Слави

7 Dni Bulgaria08.04.2021
николай хаджигенов 2

Адвокат Николай Хаджигенов разкри, че е провел неофициални разговори с ръководството на партия „Има такъв народ“. Той хвърли още една бомба в интервю за „Актуално“, като заяви, че коалицията с Мая Манолова  е приключила на 4 април.

„За тази коалиция („Изправи се! Мутри вън“ – бел. ред.) винаги съм говорил с горчивина, защото това беше нещо, което трябваше да направим.

Това беше също вид жертва. Направихме го, но двете госпожи (Мая Манолова и Татяна Дончева – бел. ред.) допускат една дребна грешка – коалицията ни приключи на четвърти април. Тя беше създадена с цел изборите, а те минаха“, отбеляза Хаджигенов и попита Мая Манолова дали е гледала всъщност интервюто му от тази сутрин по БНТ.

„Съдейки от изявленията ѝ няколко часа по-късно, тя не го е гледала или ако случайно го е гледала, не е разбрала нищо“, отбеляза адвокат Хаджигенов. Той заяви, че Дончева и Манолова са истински политици, тъй като винаги казват едно, а правят друго. „Аз отказвам да правя такова нещо. И във вашето студио го казах поне веднъж – аз отказвам да лъжа избирателите“, категоричен бе Хаджигенов.

СКАНДАЛ! Човек на Слави го разкри, че няма КОВИД: В момента репетираме (СНИМКА)

Той отбеляза, че е напълно наясно, че мандатите на „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън“ не достигат, за да се създаде мнозинство в Народното събрание. „Пак ще го кажа – без гласовете на БСП, не можем да направим нищо. Очевидно е, че с гласовете на ГЕРБ и ДПС не правим нищо“, уточни още Хаджигенов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ