Лоши новини, Кичка Бодурова претърпя инцидент

Кичка Бодурова

Вече ви съобщихме, че голямата ни певица Кичка Бодурова е на екзотична почивка в Канкун, Мексико, със своя съпруг и техни семейни приятели. След като се ваксинира, тя направи и дръзка промяна във външния си вид, като смени цвета на косата си. Положителните коментари в мрежата ясно показват, че е предприела добър ход.

Изпълнителката на най-патриотичните песни, сред които „Обичам те, майко Българиио“, „У дома“ и „Големия час“, сподели пикантни видеа от своята мексиканска ваканция и изненада всички с щурия си и неутихващ млад дух.

Любимата изпълнителка на цяла България събра погледите на всички туристи в Мексико и със сигурност вече е популярна и там. Последната вечер на Кичка и компания в Мексико ще остави топли спомени за цял живот.

Компанията се отдали на среднощно къпане в басейна на хотела, а хубавата музика ги подтикнала към щури танци. Случил се е малък инцидент, но за щастие всичко се е разминало.

Атракцията на вечерта била една дама, която се раздавала на дансинга и събирала все повече любопитни погледи и поздрави за освободената душа. „В края бях част от танцова катастрофа с неизвестна дама … но беше забавно и щастлив край! Просто тя изпи още няколко питиета…“, пише родната звезда за купона с непознатата жена край басейна.

Почитатели й в България пък я чакат с огромно нетърпение да се завърне в страната. Очаква се това да се случи през месец май и ако няма нови забрани покрай коронавируса, със сигурност изпълнителката ще направи и няколко концерти, с които да зарадва своите верни фенове.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ