Много тъжно! Вижте историята на 6-годишно детенце, останало сираче и любимото му…

дете3

Историята на 6-годишно детенце, останало сираче, и любимото му куче може да жегне и най-коравото сърце, пише Burgas24.bg по молба на познати на малкото момиченце.

Майката на детето умира внезапно от чернодробна недостатъчност преди 30 дни. Момиченцето е поверено на социалните служби, които се свързват с баба му и го изпращат при нея. Междувременно неговият любимец – кучето Тара, е оставено в общинския приют. Бургаската организация „Гласът на животните“ го прибира и обещава на момиченцето да намери за него подходящ дом и любящи стопани.

„Всеки ден детето звъни и ме пита как е Тара и дали сме й намерили дом. Не мога да разочаровам дете – сираче на 6 години. Остана му само Тара, а няма как да я задържи. Обещах му“, пише Цветелина Кирова от „Гласът на животните“.

„Тара е разкошна, спокойна, не е енергична… обожава децата. Перфектна е и се разбира с кучета. Има всичко, ще бъде кастрирана след 25 дни. Беше апартаментско куче, спеше с детето.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ