Развигор Попов и Мими Иванова: Ваня беше светла душа

Ваня Костова

„Ако трябва да определя с една дума Ваня Костова, това е думата, с която тя си обръщаше към приятели – „душа“. Тя беше светла душа и пееше, пееше, просто пееше“, каза по Нова тв композиторът Развигор Попов по повод кончината на голямата певица.

Ваня костова почина късно вечерта на Гергьовден. Извиканите лекари от „Бърза помощ“ я намират в критично и безпомощно състояние и не успяват да й помогнат. В последно време певицата признаваше, че има силни болки в кръста, но мечтаеше за нови концерти.

Мими Иванова сподели, че все още не могат да повярват на тази новина. „Гласът й беше вълшебен, познаваем, колоритен. Имаше чудесно чувство за хумор и умееше да събира приятели. На едно наше участие спря тока, Ваня организира осветление със свещи и повече от час пя на гостите“, разказа Мими Иванова.

От родния град на певицата със спомен се включи Стефан Илчев: „Изгубихме един ангелски глас, който носеше емоции. Моята любима нейна песен е „Ах, как можах да те пусна“ на Стефан Димитров. Как ще пуснем сега Ваня…“, сподели Илчев, който е близък с Боян – сина на Костова.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ