100 000 за поп-фолка по баловете, нереално е

Константин, Емануела

С наближаващите абитуриентски балове родните изпълнители ще напълнят хазната, която поопразниха с локдауна и факта, че дълги месеци стояха без работа.

Проверка на Телеграф установи, че и тази година най-желани ще са поп фолко изпълнителите. По груба сметка гилдията ще прибере около 100 бона от купоните по баловете, имайки предвид, че хонорарите на най-хитовите изпълнители във фолка варират между 5000 и 8000 лева.

Завършващите предпочитат да се веселят на хитовете на Преслава, Емануела и Анелия.

Голяма скорост набират и младите изпълнителки – Ариа и двете певици на Галин – Лидия и Десита. Самият той също е сред най-желаните за баловете, но от мъжка страна. Колегата му Фики също е сред любимците на зрелостниците. Галена по традиция ще весели завършващите в заведението на мъжа й във Велико Търново.

В Арбанаси тя ще извива глас на 24 и 25 май. Очаква се най-шумните партита да са в София и Пловдив, а най-предпочитана дестинация за втора вечер е Слънчев бряг.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ