Каролев няколко пъти се разминавал със смъртта

Владимир Каролев

Тежко остава състоянието на финансиста Владимир Каролев, който падна от около 400 метра на стръмен терен в Пирин. Той е с контузии на вътрешните органи, черепно-мозъчна травма и съчетани травми в „Пирогов“, а приятелите му се молят силният му дух да го спаси.

Като автентичен търсач на силни усещания Каролев не за първи път се среща очи в очи със смъртта. Един от основните му принципи е „Всичко има нужда от малко пипер – иначе скуката е голяма“, пише сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

Неслучайно,навръх Великден, той пише във Facebook за поредната си порция опасни приключения със сноуборда: „За съжаление в най-опасната и стръмна част на улея беше пробил поток и се наложи да сваля борда, да го метна надолу. Да сляза 50-ина метра през клечаците. Е, намерих си борда под водопадче в улея и се пуснах по паднала преди седмици лавина. Имаше бая лавинни буци, но беше меко“, пише преди инцидента Каролев, описвайки друго свое приключение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ