34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов, прикова погледите на мнозина

горанови

Певецът и телевизионен водещ на „Последният печели“ Орлин Горанов буквално взриви социалната мрежа, качвайки много мил кадър с жена си Валя Горанова в Инстаграм профила си.

Въпреки че е един от най-успешните родни изпълнители и има много богата кариера, Орлин Горанов предпочита да прекарва повече време с жена си и дъщеря си – Жаклин Горанова.

Певецът не е от хората, които държат на показ личния си живот, но, както се казва – в мрежата това е неизбежно, още повече ако човек сам си сподели фотоси от личния свят. Такъв е случая и с една от последните снимки в профила на Орлин Горанов, а на кадъра той е с Валя и двамата изглеждат повече от щастливи заедно.

Орлин Горанов и Валя Горанова се радват на 34 години съвместен семеен живот, а с годините това само ги прави по-силни и сплотени. Те са нагледен пример за едно от най-стабилните семейства в гилдията.

И ако някой се съмнява в това, както се казва – достатъчно е да премине по диагонал през профила на певеца, за да се увери, пише Шоу Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ