ГРОЗНО! Румен Радев награди мутрата, която ходеше да плаши внучетата на Бойко Борисов

7 Dni Bulgaria16.05.2021
румен радев оставка

За скандално назначение на заместник-министър алармира пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

Оказа се, че Тодор Стоянов, който ходеше с невзрачните женици от „Системата“ да плаши внучетата на Бойко Борисов в къщата му, е назначен за заместник-министър на регионалното развитие. Един вид Румен Радев го е наградил за добре извършеното издевателство над екс-премиера.

Вижте какво алармира Николов:

Истината лъсна! Спомняте ли си, че преди месец Ви казах, че „Системата ни убива“ не са това, за което се представят, а шпицкоманда за мокри поръчки на задкулисието и истинските мутри? Истината лъсна! Преди около час човекът с микрофона, Тодор Стоянов, участвал в мафиотските опити за сплашване на семейството на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, вече е заместник-министър на регионалното развитие. Назначен е лично от служебния премиер Стефан Янев. Който пък беше назначен лично от преЦедента-превратаджия Румен Радев. А мафиотските сценки се излъчваха на живо от фейсбука на “Системата”, които според редица публикации са кукли на конци на най-голямата боркиня с мутрите Мая Манолова. Демек – всички заслужили артисти са наградени за мръсната работа, която свършиха! Толкова Ви е елементарна картинката, “лица нови”!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ