Извънредно! Младежът, който нападна полицай, влезе в съда сам! Ето къде бил защитникът му /СНИМКА/

Полиция

21-годишният Васил Колев, който е обвинен, че на 1 август е ударил полицай в квартал “Република” се яви без адвокати в Хасковския районен съд за гледане на мярката му за неотклонение. От съда се свързаха с единия от двамата му защитници – адвокат Живко Чепишев, който заяви, че не е разбрал, че днес е мярката и че се намира в Девин.

Той изрази готовност веднага да тръгне за Хасково. Съдът даде срок на защитниците на обвиняемия да се явят до 18 часа. Изпраща се и писмо до Хасковската адвокатска колегия, при неявяването на адвокатите на Колев, да му бъде назначен служебен защитник, пише Haskovo.info.

От прокуратурата искат най-тежката мярка “задържане под стража” за Васил Колев. Той е обвинен, че е причинил на полицая лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядане с травматичен оток в областта на главата, при изпълнение на службата му.

Припомняме, че хасковските полицаи се отзоваха на сигнал от жена, която е заплашвана, а детето й отнето. При пристигането си полицаите бяха нападнати от група мъже с брадви. Арестуваните по случая бяха общо 6.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ