Истината за трагедията сполетяла Ивана

Ивана

Ивана изживява един от най-тежките периоди в живота си, но това, което е решила да направи точно в този мъчителен момент, определено предизвика феновете й да коментират много разпалено.

Поп фолк дивата взе решение отново да излезе на сцената и да пее от цялата си душа – навръх днешния 24 май в Златоград, където ще се проведе празничен концерт на градския площад от 20:00 ч.

„Кaзвaт, чe врeмeтo „лeкувa“, тoвa нe знaм. Нo знaм, чe музикaтa, пeeнeтo, aплoдиcмeнтитe и уcмивкитe ви, винaги ca прaвили душaтa ми удoвoлeтвoрeнa. Знaм cъщo, чe бaщa ми c тaзи cи музикaнтcкa душa, би нaпрaвил и би иcкaл cъщoтo зa мeн- дa пeя и дa прoдължa!“

Припoмнямe, чe бaщaтa нa Ивaнa – музикaнтът Тoдoр Кaлудoв cи oтидe oт тoзи cвят нa 7 мaй, cлeд cкoрocтрeлнo рaзвил ce кoрoнaвируc.

Тодор Калудов бил познат като добряк, веселяк и голям майтапчия.

Никога не се оплаквал от здравословни проблеми. Радвал се на живота и дори забравил, че преди 30 години претърпял сърдечна операция. След което лекарите му предписали лечение с хапчета и в никакъв случай да не натоварва „моторчето“ на тялото. Той обещал да спазва съветите им и с удоволствие се прибрал в дома си.

Дни преди да си отиде, пил студена бира. Като се събудил, гласът му бил изчезнал. Решил, че е от студеното и че след ден-два ще се оправи. Минали цели 3 дни, но нищо не се случвало. Гърлото го боляло и едва намирал сили да общува с близките си. Семейството решило, че трябва да го види лекар и да му бъде направен за всеки случай и PCR тест. Резултатът се оказал положителен и бащата на певицата бил настанен в болницата в Айтос. Докато Ивана и майка ѝ решавали дали да го местят в Пловдив и къде ще е най-добре лекуван, популярният акордеонист издъхнал. Всичко се развило светкавично бързо, за ужас на близките на Тодор Калудов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ