Даниел Митов: Румен Радев превърна служебният кабинет в предизборен щаб

ГЕРБ, Даниел Митов 2

Служебният кабинет ще се опитва да се намесва в предизборната кампания. За това предупреди зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов на излизане от ЦИК за регистрация на коалицията ГЕРБ-СДС за предстоящите предсрочни избори.

„За съжаление Румен Радев направи така, че служебният кабинет да се превърне в негов предизборен щаб, което е категорично не допустимо. Служебният кабинет не може да изпълнява подобни функции. Задачата му е да организира честни избори и да преведе администрацията през периода на предизборната кампания в добро състояние“, каза още Митов. Той отправи апел към служебните министри: „Недейте да се оставяте да бъдете използвани и да участвате в предизборна кампания, която не е ваша. Нямате интерес от това.“

Ще има промени, но ще има и приемственост в листите на ГЕРБ за предстоящите избори. Коалицията им със СДС все още не е подредила кандидатите за депутати, каза още Митов. Остана неясно дали за депутат ще се кандидатира и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Коалицията внесе в последния възможен ден за регистрация максималният брой подписи 9999, но за два дни е събрала 32 хил. от цялата страна.

„Ние сме коалицията, която спечели последните избори и сме оптимисти, че ще спечелим и предстоящите парламентарни избори. Правим допълнение на програмата си, на посланията си. Скоро ще имаме представяне на тези промени“, каза още Даниел Митов.

От работа, работа, работа не бягаме. Доказали сме, че работим най-добре от всички от всички останали, а мотото най-вероятно ще го сменим, добави той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ