Деси Цонева побесня, изригна мощно, причината – смъртта на Лорина

Димитър Цонев, Деси Цонева

Смъртта на младата актриса Лорина Камбурова потресе цяла България. Съболезнования изказват дори тези, които не я познаваха. Мисълта, че напусна земния си път едва 30-годишна, не дава покой на никого. А Деси Цонева не се стърпя и изригна гневно в социалните мрежи.

Щерката на Митко Цонев не се е познавала с Лорина, но пък коментарът й предизвика вълна от реакции. Въпросът, който Деси зададе в личния си профил, отприщи една сериозна дискусия.

„Още ли подценявате Ковида? Млад, стар, здрав или болен- няма значение! Всеки може да си отиде без време. Моля ви, хора, бъдете разумни и ако се разболеете взимайте мерки навреме! Или ако сте здрави още се ваксинирайте! Rest In Peace , beautiful girl ! Не я познавах лично , но ми стана много мъчно….“, пише Деси.

Припомняме, че Лорина Камбурова загуби битката с живота си в Москва, след като се появиха усложнения при боледуването ѝ от Ковид-19. Целият хайлайф е потънал в скръб, а близките се надяват бързо да се съберат пари за транспортирането на тялото в България, за да могат да си вземат последно сбогом с нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ