Става страшно в 13 ч. пред НАП! Народът идва да изхвърли на улицата фитнес-гуруто на Божков

7 Dni Bulgaria04.06.2021
76

В 13 часа пред НАП ще ври и кипи! А за личният фитнес-инструктор на Васил Божков, назначен от президента Радев за шеф на Агенцията – Румен Спецов, обратното броене започва.

В множество страници и групи в социалните мрежи, където бъка от хиляди привърженици на ГЕРБ, бяха създадени събития за днес за 13 часа. Протестът е пред сградата на НАП на столичния булевард „Дондуков“, а целта е една – изхвърлянето на Румен Спецов, от НАП.

Както стана известно около него витае съмнението на продадената на сламено лице фирма с над един милиона задължения към… НАП. А така също и невнасяните 5 години здравни осигуровки.

Протестът, колкото и да е странно, може да е добре дошъл за човека-грешка Румен Радев.

Той почти поправи една такава своя, след като сложи за шеф на кабинета на МВР-министъра Бойко Рашков основателка на партията на Васил Божков. Любопитната дама събра каквото може като информация, любезно изчакана от Радев и Рашков и след американското опъване на ушите на двамата, подаде оставка.

Сегашният общонароден бунт срещу дубайския фитнес-инструктор, също може да бъде използван за мотив от Радев да се раздели с човека на Васил Божков. И да запише още една червена точка пред партньорските служби.

ВИЖТЕ СЪБИТИЕТО – ТУК

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ