Мъка! Гаджето на Феди Башур е в психическа криза! Емилия и е като втора майка, помага ѝ да…

емилия феди

Емилия се грижи за психическоро състояние на Деспина!

Смъртта на доведения син на Емилия – Феди Башур, се отразява много тежко на гаджето му Деспина. Девойката се намира в психическа криза от над 2 месеца.

Тя узнала за смъртта на любимия си в миг, в който се надявала двамата да се сгодят. Те се познавали от деца и затова връзката между тях била много силна.

След като се случила трагедията, Деспина просто не била на себе си. Тя се затворила у дома и не можела да общува с никого, болката й била огромна.

В този момент се намесила Емилия, която много харесвала момичето. Певицата започнала да й оказва голяма подкрепа, да я развлича по магазините и дори да я води със себе си на участия, пише в. „Галерия“.

Жорж Башур, разбира се, нямал нищо против. Той също много харесвал Деспина и дори му допадало да има край него някой, който е съпричастен с болката му.

Звездата на „Пайнер“ била като втора майка за гаджето на Феди. Тя я закриляла и й давала ценни съвети.

Дори се опитвала да я убеди да се върне в България, след като завърши висшето си образование, за да бъдат повече време заедно. Девойката от гръцки произход в момента следва в Бостън, САЩ.

Източник: kliuki.bgЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ