Погнаха джигитите в Бургаско! Полицията с мащабна акция против пияните и дрогирани зад волана! (СНИМКИ)

КАТ полиция

Мащабна полицейска акция тече в този момент на териториятва на Бургаска област след жестокия инцидент с прегазените от пиян и дрогиран софиянец 6 деца, пише Флагман.бг. Тя е насочена към превенция и борба с джигитите, с които Бургас стана печално известен през последните месеци.

Един от първите „изгорели“ при спецакцията, чиято гореща точка в момента е Приморско, е мъж от Велико Търново, който преди малко бе спрян на ул. „Бриз“ за рутинна проверка. Тест със специализиран дрегер обаче показа, че той шофира след употреба на наркотични вещества. Това дава достатъчно основание на униформените да извършат обстойно претърсване на автомобила му. В момента полицейски екипи проверяват буквално всяко малко ъгълче от интериора на автомобила му.

„Това е стандартна процедура, която служителите на Пътна полиция в Бургас извършват ежедневно. След като пробата е била положителна, водачът е откаран в районното, където е взета повторно такава. Акцията тече в момента и ще продължи до края на активния летен сезон“, коментира началникът на „Пътна полиция“ комисар Неделчо Рачев.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ