Ужасяващо! Вандали поругаха гроба на Пепа Николова! Скандална СНИМКА от мястото подпали мрежите

Пепа Николова

Безбожници вандали са поругали гроба на голямата актриса Пепа Николова. Това става ясно от съобщение в социалната мрежа „Фейсбук“ на дъщеря ѝ Алекасандра Сърчаджиева. Водещата и актриса посетила както обикновено гроба на майка си, но когато го видяла, останала без думи от ужасяващата гледка.

Пластиката, която Георги Чапкънов направил специално за легендарната актриса, била откъртена по най-джелатски начин. Сърчаджиева не можела да повярва, че човек е способен да посегне на гроб и да стори подобно нещо.

„Бясна съм ! Гневна съм! Изключително наранена! Днес отидох на гроба на майка ми! И видях ТОВА! Пластиката, която Георги Чапкънов направи за нея, когато тя почина, е открадната!

Изкъртена по най-безобразен начин!!!! Това е поругаване! Гнусно е! И не мога да си представя какъв изрод трябва да си, за да направиш ТОВА!!!!”, написа във „Фейсбук“ Александра. Нейни приятели я посъветваха веднага да съди общината.
Легендарната актриса почина през 2006 г. след дълга битка с рака и бе погребана на Алеята на творците в Софийските гробища. Тя си отиде без време, преди да навърши 60 години, а в същата година Александра направи дебюта си като актриса във Военния театър.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ