„Мъжът на тази й даде десетки милиони, дъщеря й взимаше 30 бона заплата! Сега хвалят… Слави“

7 Dni Bulgaria27.06.2021
елена костова

Един от най-върлите седесари на 90-те години – Констнантин Мишев, направи на нищо екс-премиера Иван Костов и жена му Елена.

Мишев качи пост, в който напомня коя точно е съпругата на Костов, дето създаде ДСБ на генерал Гном:

Тази знаете ли коя е? Питам по-младите. Това е функционерката на компартията Елена Костова. Но такова било времето тогава….за друго пиша сега. Чували ли сте за фондацията „Бъдеще за България“? Сигурно не сте чували. Г-жа Костова я оглавяваше. И всички държавни фирми бяха дъжни да дават пари там. И също присъдружените частни фирми. Страхотно бъдеще ни спретнаха. Ама кой помни? Семейство Костови е най-гениалното българско семейство. Жената има фондация за милиони, а дъщерята печели по 30 000 на месец, за да пази фалираната банка КТБ от фалит. Дори не пиша за бащата….. И когато Иван Костов го пускат по телевизията да хвали Славчо Трифонов….ами аз си спомням за Елена и Мина. С едно топло чувство. Нали консерватизмът се опира на семейните ценности 🙂 Елена, Мина….идва наред някое внуче….



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ