Георги Марков разсекрити: Цецо Цветанов си отиде заради една тоалетна

Цветан Цветанов

Служебният вътрешен министър и имотен крал Бойко Рашков, който вече се подвизава и с прякора Бойко Тарашков-след унищожителен коментар на бившия МВР министър Богомил Бонев, се превърна в обект на подигравки в социалната мрежа.

Фейсбук „гръмна“ след поредната телевизионна изява на Рашков, който реши да сложи точка на мълчанието си за разследванията на ПИК, че къта недвижимости за милиони. В петък в кабеларката Евроком“ при Сашо Диков той избра да проговори и да разкрие своята „истина“. Соченият за министър на Божков Рашков отново бе в обичайното петъчно студио на удобния куриер на Божков, да се оправдае – този път за имотните си „придобивки“.

С високопарен апломб той обясни, че имотите му били закупени в резултат на честен труд и че двамата със съпругата му положили много усилия, за да се сдобият с тях. Той призна за резиденцията от два декара с няколко етажа, фитнес и басейн в София, за двете къщи в село Антон и останалите десетки имоти, но надълго и нашироко обясни, че всичко било по закон и нямало никакви нарушения.

Казусът с „12-те тоалетни“ на столичния му палат придоби анекдотичен отенък, а остроумията и находчивите коментари във Фейсбук продължават да допълват образа на Рашков.

Ето какво пише на страницата си във Фейсбук политикът и юрист Георги Марков:

ЦВЕТАНОВ СИ ОТИДЕ ЗАРАДИ ЕДНА ТОАЛЕТНА, А БОЙКО РАШКОВ СТОИ С 12

Цецо, който уважавам и е с три деца, даде два апартамента за един и си отиде от ГЕРБ заради една тоалетна, Ако Рашков бе в ГЕРБ с 12 тоалетни Бойко щеше да го изгони и от София, а Цецо би го приел за имотен светец. Радев и Слави си траят за техния министър колкото тоалетни, толкова. Каквото-такова.

Статукво, какво да правиш!

Иванчо ми звъни да ми припомни, че при Цецо ставало дума за един асансьор, а не за тоалетни Скарах му се, че на Рашков асансьорите още не са ги броили. Партизаните на Сорос и техните медии чакат да им кажат дали да ги броят. Кой казва ли? Ами, казва се Гералд Кнаус. Според унгарските медии Сорос му е възложил да се занимава с либералните медии в Европа.

Партизаните на Сорос от ДСБ, чрез своя председател, публично съжалиха, че Бойко Рашков не е станал в края на 90-те главен прокурор. Те от край време си обичат богатите хора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ