Няма да познаете каква работа си намери Мартина Ганчева, след като я махнаха от Нова

Мартина Ганчева

Мартина Ганчева, която доскоро гледахме всеки уикенд в съботно-неделния блок на Nova “Събуди се”, започва нова работа, след като беше свалена от екран. Бившата вечв водеща поема по съвсем нов път и вече няма да я виждаме пред камерата.

“От 9-ти юли се присъединявам към екипа на най-старата българска медия – БТА. По покана и предложение на генералния й директор Кирил Вълчев, ще бъда координатор с българските общности и медии по света. Емоцията ми е огромна. Не само заради отговорността и предизвикателството, а защото в журналистическия ми път дотук съм работила в радио, вестник, телевизия, но не и в агенция.

Пред мен се отваря океан и с огромно удоволствие и хъс ще плувам в него”, сподели Ганчева. “Новината беше съобщена днес на пресконференция в БТА, когато стана ясно, че в навечерието на 19 октомври – празника на Свети Иван Рилски Чудотворец, в Рилския манастир ще се проведе Шестнадесетата световна среща на българските медии. Тя ще е под мотото „Медии и истина“ и ще бъде открита от Негово Величество цар Симеон Втори. Именно докато той управляваше като министър-председател, беше поставено началото на световните форуми на българските медии”, допълни тя.

Първият, който е поздравил Ганчева, е бившият премиер Симеон Сакскобурготски, пише Secret.bg. Мартина беше свалена от ефира на съботно-неделния сутрешен блок, като й е била предложена работа в новинарския канал на компанията – Nova News, но тя не се е съгласила.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ