Щастливи новини връхлетяха Поли Генова на 3-ти юли, не е на себе си

Поли Генова

Новината, че Поли Генова очаква втората си рожба, предизвика много реакции и коментари в социалните мрежи, но това, което поп певицата показа наскоро в профила си, със сигурност ще ги удвои.

Причината е, че на кадъра, който изпълнителката споделя с виртуалните си приятели, тя показва годежен пръстен, получен преди броени часове от любимия й. Бременната певица е на седмото небе от щастие и със сигурност не е чакала дълго, за да каже заветното „ДА“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Poli Genova (@poli.genova)

Стана така, че сюжета от клипа към „No more“, в който певицата и мъжът й са щури и весели младоженци, оживя и в реалния й живот. И вероятно е било голяма изненада за Поли, която съвсем наскоро сподели, че историята в клипа е истинска, но за сватба е още рано.

Кога точно е голямото събитие, все още е рано да се каже, но по всяка вероятност Поли първо ще изчака да мине раждането, да се възстанови, а след това и да облече булчинската рокля.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ