Спипаха ги, фаталната Мата Хари се среща с Пламен Узунов под Тепетата

Цветелина Бобокова2

След като бе доказано, че е „пърхала“ в орбитата на забегналия в Дубай с 19 обвинения от прокуратурата олигарх Васил Божков, Христина – своенравната съпруга на русенския милионер Пламен Бобоков, сега се оказа част и от най-близкото обкръжение на отъпкания в корупционна слава Пламен Узунов.

През последните 2-3 месеца изкуствоведката и кадровикът на Румен Радев са имали многобройни срещи в родния и на двамата град – Пловдив.

Осланяйки се на свои проверени и независими един от друг източници, „Уикенд“ разкрива, че Бобокова и Узунов се срещат в модерна кооперация на ул. „Никола Карев“ в кв. „Кючук Париж“. В съседната кооперация с апартамент разполага братът на Пламен Узунов – Ангел, за когото още миналата година стана известно, че консултира срещу 60 000 лв. годишно фирмата на Бобокови „Приста ойл“.

Мнителни политически конспиратори предполагат, че Пламен Узунов и Христина Бобокова търсят дискретност при честите си срещи, случващи се в ранно следобедно време, не заради любовна връзка, а за да не привличат медийно внимание. Само преди месец Узунов бе засет на обяд с бившия митнически шеф Петко Петков, на която комуникираха с бележки, а накрая президентският съветник си тръгна от заведението с обемист плик.

„Звучи налудничаво Пламен Узунов да върти любов със съпругата на аташа си Бобоков, още повече, че президентският секретар и роднините му от години са на хранилка в „Приста Ойл“, ама знае ли човек… Днешният свят много се изврати“, коментират пловдивчани странната близост между Узунов и Бобокова.

Някои предполагат, че покрай „райбер“ срещите Бобокова кадрува в министерствата и държавните учреждения, назначавайки посочени от мъжа й хора на ключови постове.

„Най-странното е, че Пламен Бобоков знае за визитите на жена си при адаша си, но няма нищо против. Все пак възможното обяснение е, че след като миналата есен прокуратурата разсекрети тайните чатове между индустриалеца и бившия шеф на полицията в Пловдив, двамата предпочитат да не се срещат лично“, допълват източниците на изданието.

Пламен Узунов се води щатсливо женен от 20 години за съпругата си Теодора. Що се отнася до Бобокова, тя бе заподозряна, че е мистериозната Мата Хари, заснела спящия Бойко Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ