Звезда от „Откраднат живот“ любимка на стотици си отвърза езика

Милена Живкова

Актрисата Милена Живкова, позната още като доц. Романова от хитовия лекарски сериал „Откраднат живот“, скочи остро срещу всички, които се нахвърлят срещу проф. Асен Балтов и се радват на уволнението му от „Пирогов“.

Звездата от докторския сериал ревностно пази честта на доктора и дори влезе в скандален спор с несъгласни с мнението ѝ нейни приятели в социалната мрежа.

„Огромна подкрепа за професор Балтов, за всички лекари и целия медицински персонал на Пирогов! Спрете се, всичко трябва да има мярка! Шапки долу, за хората, които спасяваха човешки животи и ще продължават да го правят, въпреки вас“, написа Милена Живкова в своя личен профил във „Фейсбук“.

„Не влизам в политически разговори, защото ми е унизително! Мислиш ли, че тези лекари, които лекуват хора без здравни осигуровки от цялата страна, не са на загуба, говоря за болница Пирогов! Знаеш, там отиват най- спешните случаи, не гледат дали имаш здравна осигуровка, ако си смазан при катастрофа, спасяват ти живота и затова са на загуба! Не случайно всички не осигурени, малцинствата са там, защото знаят, че няма да ги върнат, ако си спешен случай! Не ми говори за тези лекари, това е срам! Ако, има злоупотреби, да го докажат, а не, да ми вадят шест имена , начело с Кацаров и да ми говорят за липса от 1.000000 ?! Това е фарс! Докажи го и тогава уволнявай“, гневи се тя в Мрежата по повод нападенията, че е политически зависима.

„Всички „герои“ в професията, се забравят, това от мен да го знаеш! Аз съм била и горе, и долу, и няма никакво значение! Много неща се забравят, смятат някои, че имаме амнезия! Не, нямаме и помним, всеки къде е бил, какво е направил, за да се преодолее всичко, трябва да се помни! А не, тук и сега, от мен започва всичко, трябва да има диалог, иначе – помогни Господи, за кой ли път! Омразата и тоталното отричане, не ражда нищо добро“, пише още тя.

Служебното правителство обвинява проф. Балтов за непрозрачно управление и източване на здравната каса.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ