Ад на АМ „Тракия“, затвориха я по безпрецедентен начин

АМ "Тракия"

Зверска катастрофа стана на АМ „Тракия“ към 9 часа тази сутрин. Това съобщиха за „Марица“ от полицията в града под тепетата. Инцидентът е в района на км 112.

В рамките на специализирана полицейска операция униформени подали сигнал за спиране на „Фолксваген“, пътуващ в посока Бургас.

Вместо да се подчини на полицейското разпореждане, шофьорът подал газ и продължил по пътя си. В района на 112-ти км „Фолксваген“-ът преминал между два успоредно движещи се автомобила и блъснал единия от тях.

От удара колата е смачкана, а по първоначални данни в нея има сериозно пострадала жена, която предстои да бъде извадена с помощта на специализирана техника на пожарната.

На място е задържан шофьорът на „Фолксваген“-а.

До отработване на случая е затруднено движението в участъка на катастрофата. Автомобилите се пренасочват от 90-ти км през Пазарджик, преминават през Пловдив и се връщат на магистралата. Образувала се е 5-километрова тапа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ