Какво се случва в един от най-оборотните барове на морето? Има патрулка и лепенки на главния вход…

Хедон Созопол

Най-посещаваният нощен клуб на открито на плаж Харманите край Созопол – „Хедон”, остана необичайно безмълвен снощи, а днес край него патрулира полицейска кола, пише „Флагман“.

За тази нощ Меката на купона на юг от Бургас, която е аналог на Какао Бийч на север, е предвидила най-мощното парти за сезона. Местата са разпродадени предварително заради участието на диджеите Стивън и Ясен Петров, които трябва да разтърсят населението от стария и новия град – до края на Буджака.

„Не  мога да ви кажа дали ще работим тази вечер”, заявила главната хостеса на „Хедон” , но в гласа й не се долавяли нотки на хедонизъм, а по-скоро звучала разтревожено.

Недоумението у постоянните клиенти обаче се засилва още повече от факта, че на фейсбук страницата се чете следното: „Поради технически проблем днес бийч бар „Хедон” няма да работи. Надяваме се утре до обед (днес, 11 август, бел.ред.) проблемът да се отстрани”.

Главната хостеса казала пред изданието, че откритата дискотека и снощи не е работила, но не било нейна работа да уточнява какъв точно е техническият проблем.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ