Бойко Борисов откровенно: Изпаднах в паника. Сърбах попарата

Бойко Борисов

„Казах му на Слави Трифонов през медиите преди 20 дни – аз на тези реформатори съм им сърбал попарата. Ще го оставят по средата на реката”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с привърженици на партията.

Той коментира и сутрешните изказвания на членове на ИТН.

„Сутринта като го слушах Тошко Йорданов от трибуната изпаднах в паника. Не знам как ще се сдобрят. Той каза, че техния министър е мошеник. Утре как ще излезе и ще каже, че вече не е“, каза още Борисов.

„Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт. Нищо друго не ги интересува. И някаква г-жа с 5,01 % казала, че трябвало да се пазят далеч от дългата ръка на ГЕРБ и ДПС. Ние искаме да сме на хиляди километри, не на ръка. Разбирам неудобството на Стефан Янев и това че излезе от задния вход на НС сутринта. Три упрека чух към ГЕРБ – че сме давали 50 лв. на пенсионерите, защо сме правили магистрали на север и че сме подпомагали бизнеса. Само, че първото, което се опитаха да правят, е да се хвърлят върху ББР. Банката е в цветущо състояние. Слави защо се отказа от банката – защото не могат да я откраднат. Има милиард и 300 милиона лева и който ще я купува трябва да извади повече. Сега битката е как ще я източат, като не могат да я откраднат, искат да я източат. Как ще стане – с поставени фирми”, допълни лидерът на ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ