Зловещи разкрития на Бойко Борисов: Жената ми се оплака, направила аборт, заради Рашков!

7 Dni Bulgaria03.08.2021
бойко борисов

ГЕРБ се е представил отлично на изборите при този натиск, категоричен е Бойко Борисов.

„Такова мачкане на структурите. Вчера кметът на Годеч ми вика: „Пет барети ме пазят“. Жена му направи аборт, заради изчегъртването на Рашков. Това са изроди. При тоя страх, отиват при фирми, викат данъчни, отиват при хората, при учители, директори на болници. Резултатът на ГЕРБ е изумителен и благодаря на партията и на хората“, каза Борисов.

Наложиха страх такъв какъвто не е имало от комунистите. Кръстникът на всичко това е Кръстника Румен Радев“, каза лидерът на ГЕРБ.<

Той е категоричен, че партия ГЕРБ не може да бъде изчегъртана. „Направили сме толкова много неща, така че не може да бъдем изчегъртани. За тези две месеца Стефан Янев не е направил нищо. Дори Планът за възстановяване не е готов. Другите държави ще отидат за втори траншове, а ние още нямаме план. За ваксинацията не искам да говорим. Ние сме хора с опит и знаем какво да се препълнят болниците“, каза Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ