Тошко Йорданов към депутатите на ИТН: Жалки, вонящи, позорни, алчни, вредни човечета!

7 Dni Bulgaria05.08.2021
тошко йорданов

Жалки, вонящи, позорни, алчни, вредни човечета, така Тошко Йорданов щеше да се обърне днес към депутатите от ИТН, ако не беше техен предводител, а прост телевизионер.

Това напомн журналистът Ивелин Николов, след като в пленарна зала пратениците на Слави Трифонов най-много браниха от намаление депутатските заплати.<

Вижте какво написа Николов:

Депутатите решиха, че няма да си намалят основните заплати. Отхвърлено беше и предложението депутатите сами да си поемат транспортните разходи за автобусни, жп и самолетни билети при изпълнение на задълженията си. Довечера в „Шоуто на Слави“ Тошко Йорданов отново ще ги нарече „алчни, страхливи, некадърни, прости, позорни, жалки, лъжливи, отвратителни, вонящи, продажни, корумпирани, крадливи, мръсни, гнусни, тъпи, ненужни, вредни човечета“.
Обърках се. Всъщност Тошко ги наричаше така, когато през 2017 депутатите отказаха да разгледат точките от референдума. Точките, за които ИТН забрави в този парламент. За заплати нищо не е казвал. А и шоуто в парламента не е безплатно. Струва скъпо, особено ако го правят професионалисти.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ