Секс-афера разтресе правителството на Слави, министър хвърли оставка

7 Dni Bulgaria06.08.2021
пламен николов

Кандидатът за правосъден министър на ИТН – адвокатът Момчил Иванов се е отказал от позицията, съобщи на брифинг в НС кандидатът за премиер Пламен Николов.

„Поради лични причини кандидатът ни за правосъден министър адвокат Момчил Иванов се отказва от поста. Ще научите новата кандидатура съвсем скоро“, обяви Николов.

Всичко онова, което се наложило да преживее като публикации в пресата покрай секс-чата не позволявало на неговото достойнство да продължи с тази сага, обясни Николов.

Тошко Йорданов пък гневно се изказа и хвърли вината върху медиите: „Възхитен съм от поведението на медии, които минават за демократични, за фалшивите чатове и информация. Да припомня, че когато една жълта медия извади секси снимки на приятелката на кандидат за кмет на ДБ, всички бяха възмутени. Демократичните медии се приравниха на „ПИК“ и „Блиц“. Момичето вече каза, че няма нищо истинно в това, но вие не го отразихте.“

Йорданов видимо ядосан отказа да отговаря и на въпросите на журналистите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ