Журналист сензационно: Радев открадна милиардите, оставени от „Борисов 3“, сега подменя филма

7 Dni Bulgaria15.08.2021
Румен Радев 1

Топ-журналистът и собственик на агенция „ПИК“ Недялко Недялков погледна от сензационен ъгъл на случващото се в държавата.

Той смята, че кризите са създадени изкуствено от президента Румен Радев, за да прикрият извършени тежки финансови престъпления от правителството му.

Прочетете ексклузивния коментар:

РАДЕВ ОТКРАДНА ПАРИТЕ, СЕГА ПОДМЕНЯ ФИЛМА
Пропагандната машина на Радев пробутва вехтата мантра с “насилието” от протеста, за да отклони вниманието от важния въпрос: Къде профукаха парите? Как за три месеца управление служебната хунта изхарчи целия излишък, оставен от Борисов?
В момента Радев рекетира НС, че ако не му гласуват актуализацията на бюджета, няма да връчи втори мандат.
Тоест, ако не му харижат още народни пари, които той да усвои.
Радев е в паника, мисли отчаяно спасителни варианти, опитва да подмени обществения разговор. Няма средства за мярката 60 към 40 за бизнеса. Няма средства за бонуса от 50 лв. към пенсиите. Няма средства за магистрали и за заплати на строителните работници. Да не говорим, че изобщо няма средства за избори 2 в 1 и нови машини.
Това е пладнешки грабеж, а ние продължаваме да си говорим за “чекмеджето” и за “горките” ултраси на Божков, понабити от полицията. Съзнанието на зомбирания електорат е промито от фейковете на Бабикян, троловете на “Демократична България” във фейсбук, телевизионната машина, контролирана от Прокопиев.
Да вземем да се освестим и да осъзнаем какво се случва тук и сега. За нула време токът и олиото скочиха с 40%, бензинът е над 2,20 лв., цените на основните храни галопират, ковидът расте ежедневно в прогресия, здравното министерство е напълно неподготвено за четвъртата вълна, бежанските центрове в рамките на седмици се препълниха с мигранти. Скоро по улиците ще вилнеят банди, ще треперим за децата и жените си, ако излизат навън по тъмно.
Ива Митева свиква извънредно заседание на парламента заради видеото на тандема Рашков – Хаджигенов. Но не свиква извънредно заседание за заграбените пари. Не свиква заседание за небивалата икономическа, социална и морална криза, в която изпада отечеството. За политическия хаос, в който ни нахакаха партиите на „промяната“.
Будалкат ни с димки, за да спасят кожата.
Хоръра “Знам какво направи миналото лято” сме го гледали, почитаеми. От значение е това лято кой какво прави, но някой майсторски подменя филма.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ