България им се смее! Бабикян и Бойкикиев лазят в краката на Тошко: Спри, бе, дете…!

7 Dni Bulgaria17.08.2021
Тошко Йорданов

Без участието на „Има такъв народ“ третият мандат няма как да бъде реализиран, заяви Христо Иванов от „Демократична България“. По повод заявеното по-рано от Тошко Йорданов на консултациите при президента, Иванов каза:

„Мисля, че е време да престанем с детинщините и подобна лексика и в рамките на третия мандат чрез преговори, чрез едно добре структурирано споразумение, чрез излъчване на хора, които наистина могат да носят доверие, с ясна програма за ограничен срок да излъчим управление, което да отложи парламентарните избори да не се случват сега, а напролет“.

Арман Бабикян от ИБНИ също се хвърли в краката на матрьошката на Слави Трифонов.

„Всичко важно, което се случва в България, не е свързано единствено с това кой на кого се е нацупил. И затова мисля, че трябва да подходим отговорно, още веднъж призовавам да се върви сериозно на разговори, да се спуснат отново мостовете, а не да се тича в обратна посока.

Този, който неуморно иска да прекратява един парламент, за да стартира следващ за още 10 дена, очевидно не иска реформи“, каза Бабикян и пак помоли Тошко Йорданов за разбиране.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ