Румен Петков с коментар за самоубийството на Румен Андреев: Изненадан съм! Той беше…

17191425_1462026963838541_2380453014884806211_n

„Изненадан съм“, това сподели пред ПИК бившият вътрешен министър Румен Петков по повод самоубийството на заместника си Румен Андреев. „Той беше ведър човек. Тази седмица се договаряхме как ще се видим старият екип, да си поговорим“, поясни Петков.

„Румен Андреев беше достоен човек, невероятен професионалист и много скромен. И това не го казвам, защото той вече не е между нас. А защото го познавам от повече от 25 г. Благодарение на него България започна да изгражда дознателския си апарат. И го направи по тихия и скромен начин – както само той си може“, каза Румен Петков.

Румен Андреев се самоуби снощи в дома си. Той се прострелял в главата. Намерила го съпругата му. Когато дошъл лекарят, Андреев вече бил мъртъв.

Лични причини са вероятният мотив за самоубийството му. Според съпругата му, Андреев страдал от тежко заболавяне на тазобердрената става и имал много силни болки.

Тепърва ще се изясняват причините за самоубийството му.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ