Корнелия Нинова ще отмъсти на Румен Радев, причината флирт

Корнелия Нинова, Румен Радев

БСП има желание парламентарните избори да се изтеглят седмица преди президентските, т.е. да не се върви към варианта 2 в 1. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в ефира на bTV.

„Едва ли някой ще се натъжи, че парламентът върви към завършек. Дори хора от самия парламент, които доскоро са били в опозиция, са с такова лошо отношение към нещата, които се случват. Дали ще успее нещо смислено да се свърши – по-скоро не“, уточни той.

„Дали Нинова фино иска да отмъсти на Радев за флирта със служебните министри и неосъществената партия и дали ще осуети приемането на бюджета, също предстои да видим. При нея разминаването между думи и действия не е нещо, което ще шокира публиката“, заяви анализаторът.

По думите му ГЕРБ са си тръгвали от гласуването, защото в последния момент се внасят предложения, които не са били обсъждани. Това че социалистите са били там, не е знак за нищо, каза още той.

„Не знам дали Нинова е обидена, но едва ли е възхитена, защото служебното правителството започва да прераства в политически проект“, добави Харизанов.

„Хората у нас правят срещи, които мислят за тайни и после се хвалят какво е станало. Теорията за президентска партия, лидирана от служебни министри, не е лишена от основание. Имам прекрасни източници, но нямам навика да ги разкривам“, категоричен бе той.

И добави: „Да речем, че са провеждани такива срещи, да речем че има колебание. До момента има сериозни намерения и конкретни действия в тази насока, от които Нинова едва ли е очарована. Това най-вече касае нея и ИТН“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ