Смяна в „Маскираният певец“ в последния момент, Халваджиян направи удара

Герасим Георгиев - Геро, Краси Радков, Маскирания певец

Сед като направи коренна рокада на водещите в новия сезон на „Маскираният певец“, Маги Халваджиян продължи и с детективският панел в предаването.

Съставът му е вече ясен и включва Алекс Раева, Азис и Владо Пенев, а в третия сезон на най-мистериозното риалити се присъединява и обичаната българска актриса Марта Вачкова.

Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и забавна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят движенията и гласовете на маските и да дават своите предположения кой се крие в мистичните костюми. Тази събота в 20:00 по NOVA те ще се запознаят с новите герои, ще чуят първите им изпълнения и ще изкажат своите съмнения за 14-тте скрити звезди.

„За мен е истинска радост и чест да стана част от Панела на „Маскираният певец“. Това е най-позитивното и семейно предаване, а също така любимо на най-малките зрители, което е прекрасно. Задачата ще е много забавна и сложна, защото тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-доброто от себе си, за да ни заблудят възможно най-дълго“, споделя най-новият член на Панела – Марта Вачкова. В миналия сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията и се справи изключително добре, а зрителите сами поискаха да стане редови панелист, припомнят от show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ