Кадрите, които разплакаха България: изратиха Борислав Дионисиев в кафяв ковчег

Поклонение, Борислав Дионисиев

Близки и приятели на Борислав Дионисиев от всички възможни области на обществения живот дойдоха в столичния храм “Св. София”, за да го изпратят.

Последно сбогом с едно от знаковите лица на култовото списание “Отечество” и на българския бизнес си взеха десетки негови близки, приятели и колеги.

Сред тях – вицепрезидентът Илияна Йотова, шефката на БОК Стефка Костадинова, начело на голяма група легендарни спортни деятели.

Хора от политиката, големия бизнес, изкуството и столичната бохема. Соломон Паси, Румен Петков, Вежди Рашидов, Валентин Михов, Орлин Горанов, Янчо Таков, Георги Лозанов, Жени Калканджиева и много други.

Мнозина си дадоха сметка колко различни хора, обединени единствено от личността на Борислв Дионисиев са си дали среща на едно място. И това още веднъж доказва каква фигура на обединител е бил Дионисиев, който символично обобщи това дори с датата на смъртта си – 6 септември – денят на Съединението.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ