Бойко Борисов избра новата си кола, шофира я сам

Бойко Борисов

Напоследък бившият премиер на България няколко пъти сменя различни автомобили и от Toyota Sequoia, която шофираше из цяла България по време на управлението си, беше засичан с черно Audi A8 за което ви разказахме преди около два месеца.

Изглежда, че сега бившият премиер е сменил германската лимузина с друг модел от VW Group, но дело на чехите от Skoda. Снимки и различни видеа от профила на Борисов показват, че в последно време той разчита на последно поколение черна Skoda Superb, която се произвежда от 2019 година.

Макар да не знаем какво точно е оборудването на черния автомобил, то от видеата можем да видим, че Superb-ът е от най-високо изпълнение Laurin & Klement, съдейки по седалките и малките емблеми на калниците с обозначението на модела. Според сайта на българското представителство на Skoda, Superb L&K започва от 74 590 лева и може да се покачва в зависимост от допълнителното оборудване и избраният двигател.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ