Ексклузивни СНИМКИ! Министър Нанков показа как си прекарва отпуската: Препича си сланинка на скарата…

Министър Нанков

Регионалният министър Николай Нанков успя да си почине от ремонтите по пътищата и реши да си вземе кратка почивка сред природата. Нанков се похвали в социалната мрежа и със завидни умения да прави импровизирано барбекю сред природата. Вместо да се опъва на някой плаж, той предпочете да събере семейството и приятелите си на скара в Априлци.

„Какъв по-хубав край на краткия отпуск от това да се поопушиш край скарата с балканджийска сланинка под дебела дъбова сянка с мама, тате и приятели в най-красивото място на света – Априлци!“, написа Нанков в социалната мрежа и сподели прекрасни снимки от слънчевия си уикенд.

Лятната отпуска за Нанков тази година е едва няколко дни, тъй като по нареждане на премиера Бойко Борисов всички министри трябва да са на работа и да не почиват. Топлите месеци пък са едни от най-натоварените за Нанков, тъй като в момента се извършват едни от най-мащабните ремонти по пътищата и продължават да се строят магистрали.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ