Ти да видиш! ГЕРБ цитира на Румен Радев… Лозан Панов и разкри: Кандидат-президента ни е…

7 Dni Bulgaria25.09.2021
Румен Радев

„Видяхме, че в продължение на няколко месеца МРРБ се лашка, първо нямаше пари за „Хемус“, после се оказа, че не е спряно строителството“, каза депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев пред „Дарик“. Той прогнозира и голяма криза във ВиК сектора.

„Президентската институция винаги се е ползвала с по-висок обществен рейтинг отколкото народните представители и министрите“, посочи Гаджев.

„От май месец насам живеем в президентска република. Служебното правителство не подлежи на никакъв контрол. Имаше за месец и нещо парламентарен контрол, но партиите бяха заети повече да се карат“, каза Гаджев.

По повод кандидатурата за президент, Гаджев заяви, че ще бъде обявена в срок. „Кандидат-президента ни е… ясен. Следващата седмица ще имаме както кандидати за народни представители, така и президентска двойка“, обяви депутатът от ГЕРБ.

Нашата обща оценка за Радев не е положителна – и то не от последните месец-два, а през целия му мандат, коментира още той и добави: „Ако трябва да цитирам Лозан Панов – Радев се сети за съдебна реформа, когато се почука на неговата врата“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ