Мариана Попова вие срещу Лили Иванова, а мъжът й сее зараза на президентското сборище

7 Dni Bulgaria28.09.2021
payimage-503877 (1)

Певицата Мариана Попова, която отправи тежки критики към правителството за неспазването на противоепидемичните мерки и директно обвини колежката си Лили Иванова и мача от вечното дерби миналия уикенд за коронавирусната инфекция, развили тя и дъщеря й Кати, не е ваксинирана, твърди Lupa.bg. 

В понеделник тя се оплака, че е с ковид и избухна с гневна публикация в социалната мрежа, която впоследствие изтри, а съпругът й – актьорът Веселин Плачков се появи изненадващо в зала 6 на НДК, където бе учреден Инициативният комитет за издигането на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат на „Дондуков“ 2.

В залата се влизаше или със сертификат за преболедуване или ваксинация, или с отрицателен антигенен тест. Плачков е решил да ползва последната опция и тази сутрин, уж за да спре спекулациите, че е разнасял заразата, показа отрицателния резултат от пробата, взета вчера.

Както е добре известно обаче, нито антигенните, нито писиар тестовете позитивират веднага след заразяване, особено при все още липсваща симптоматика. Плачков по правило би трябвало да е в карантина след като семейството му е позитивно за инфекцията, но явно РЗИ отново не смогва да издири и постави в изолация контактните лица, при това на първа линия.

В същото време екранната пародия на Левски твърди, че бил изкарал вируса в началото на годината, като му се отразил не само на белодробното здраве, но и на бъбреците. Сертификат за преболедуване обаче няма, защото той така и не дал положителна проба от взетите му тестове тогава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ