Съветник на Радев сензационно: Опита се да купи хора от ГЕРБ и ДПС, Мая сама му се отдаде

7 Dni Bulgaria28.09.2021
калоян методиев

Бившият президентски съветник Калоян Методиев даде разтърсващо интервю за Трибюн.бг. В него той разкрива колко подмолен е пенсионираният летец.

„Цялото му президентство е насочено към подмолна дестабилизация на БСП, но това не е стигнало до публиката, не е стигнало до анализаторите също. Аз имах малшанса, или шанса, да го видя и това ми подейства като студен душ. Всеки опит за дестабилизиране в демократичната система през дестабилизация на партиите е политически деструктивно с тежки последици за държавата“, категоричен е Методиев.

„Радев разбива политическата система на страната, не само БСП… Той го прави по същия начин, когато разбиваше БСП, вече бе разбил „Демократична България“/ДБ/ с помощта на ръководството ѝ. Разликата между БСП и ДБ бе, че ръководството на БСП беше спирачка пред опитите му за разбиване, докато ръководството на ДБ беше вратата за това разбиване на партиите в коалицията и клонирането ѝ. Оттам насетне във всички партии абсолютно се работи по същата схема – привикват се хора от партиите, обгрижват се, пълни им се главата с нова информация спрямо определен човек и се прави ядка, която да дестабилизира отвътре партията. По същия начин е пипано и в ИТН, движението на Мая Манолова доброволно отиде и се продаде, в ДПС, които блокираха този процес, доколкото виждам, и дори в ГЕРБ, което е абсурдно, но се оказа, че такива опити има и в ГЕРБ“, хвърля бомбата Методиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ