Рогоносец от БСП си го изкара на президентската партия: Крадци непочтени някакви

кирил петков, асен василев

Бившият съпруг на настоящата жена на Румен Радев – Георги Свиленски, направи на нищо партията на Кирил Петков.

„Пръв алармирах, че крадат структури на БСП и добре, че го направих, защото това не бяха слухове. Напротив – това бяха факти, които се доказаха от действията на Петков и Василев, които отидоха в офиса на наш коалиционен партньор. Имаше такива действия от тяхна страна, но от десетина дни нямаме такива сигнали. Вероятно това е в резултат на нашата реакция, с която искахме да успокоим нашите членове и симпатизанти.  Петков и Василев са десни политици и няма как нашите избиратели да ги припознаят като техни водачи“, категоричен е Свиленски

„В едно телевизионно студио Асен Василев заяви, че БСП никога не е подкрепяла и защитавала съдебната реформа. А нашата партия внесе в парламента законите за ВСС и за главния прокурор, както и за Комисията за конфликт на интереси. Изведнъж идва този завършил в Харвард политик и казва, че БСП е част от статуквото и е против съдебната реформа. Няма как да казваш, че си почтен, а самия ти да си некоректен към фактите. Отделно Кирил Петков във всяко изказване говори как той е спрял течовете в ББР, а БСП говори от две години по тази тема. Същото се отнася и за порочните практики в други държавни предприятия“, добави бившият депутат от БСП.

За съжаление тази партия не оправда очакванията на техните привърженици, които очакваха промяна. Ние проведохме конструктивни разговори с ИТН за актуализацията на бюджета и социалната политика и по много въпроси постигнахме съгласие. Но за съжаление и те като „Да, България“ не бяха много искрени в желанието си за промяна. Искаха да махнат Борисов, но когато трябваше да натиснат бутона, не дойдоха на срещата и не поискаха да подкрепят създаването на кабинет. Ако имаше гласувано правителство, сега нямаше да говорим за всички тези кризи и можеше да се проведе съдебна реформа със смяна на главния прокурор. Вместо да сменят главния прокурор, тези партии стигнаха до там, че да махнат охраната му. Искаха нов Борисов, а махнаха охраната му. Понеже ИТН изневериха на обещанията си, ще получат по-нисък резултат, защото българският избирател не прощава. Избирателят наказва, когато сгрешиш политически и ти отрежда съответното място“, завърши Свиленски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ