75-годишният Васил Банов влюбен, див и щастлив! Гаджето му е четвърт век по-младо

васил банов

Отново на крилете на щастието е актьорът Васил Банов, който се появи с актуалната покровителка на сърцето си по червения килим на фестивала „Любовта е лудост“ във Варна. Двамата дефилираха на събитието, хванати за ръце, досущ като влюбени тийнейджъри, пред събралата се публика, която бурно ги аплодира.

Банов за пръв път насочва вниманието към любимата си жена, която е с 22 години по-млада от него и се казва Радостина. По-наблюдателните зрители веднага забелязаха венчалната халка на дясната ръка на артиста, която блещукаше под светлините на прожекторите. Не е изключено актьорът да е минал тайно под венчилото с настоящата си изгора, макар да има дълъг стаж в брачния живот и зад гърба си да е записал три развода. Съвсем дискретно за журналистката Ива Петрони се ожени и неговият син Боил Банов, докато бе министър на културата.

Най-новата артдвойка впечатли варненци и с тен, който събрали под гръцкото слънце. Лятната им ваканция преминала в южната ни съседка, където Банов обича да отмаря на спокойствие, а пътуването му до там било съвсем лесно и безпроблемно, защото се ваксинирал предварително. По-рано през годината той също бе повален от Ковид-19 и макар че вече се е сблъсквал с коварната китайска зараза, все пак имал доверие в имунизацията.

След ролята на проф. Камбуров, която направи в докторския сериал „Откраднат живот“, 75-годишният актьор си е дал кратка почивка от снимачния процес, но продължава да приема предложения за нови проекти в киното. Досега е бил извън форма само заради тежката операция на врата, на която се подложи, докато беше зaм.-диpeĸтop нa тeaтъp „Cълзa и cмяx“. Πo вpeмe нa интервенцията cпeциaлиcтитe сложили във вpaтa нa aĸтьopa тpи ĸeйджa – имплaнти, ĸoитo ce пocтaвят нa мяcтoтo нa шийнитe диcĸoвe. Възстановил се бързо и отново се върнал към стария си динамичен ритъм на живот.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ