Голям срам за Румен Радев в Кърджали! Никой не го посрещна, само работникът му

7 Dni Bulgaria29.09.2021
50

Коалиционно управление след изборите прогнозира президентът Румен Радев по време на посещението си в Кърджали.

„Виждаме, че в продължение на два парламента имаме една безизходна ситуация, която се повтаря. Надявам се нова политическа формация да донесе раздвижване. Няма да се получи спойка, ако няма нов начин на мислене и осъзнаване на отговорността на всички партии пред българския народ. Не една партия може да бъде моста, не една партия може да бъде спойката“, заяви Румен Радев.

Президентът определи като закъсняла реакция на правителството  предложението за уволнение на председателя на ДАТО Цветан Китов. Радев допълни, че ще коментира едва след като се запознае с мотивите.

Президентът пристигна в Кърджали по покана на областния управител Даниел Делчев. При посещението му държавният глава не беше посрещнат от нито един представител на местната власт. Радев отказа да коментира този факт.

Президентът пристигна в Кърджали по покана на областния управител Даниел Делчев, който сам си назначи като свой работник в областта.

„Никоя партия няма право да си присвоява гласа на хората, да ги розделя и да говори от тяхно име. Всеки гражданин е свободен да изразява своето мнение и да дава гласа си по време на избори“, заяви Румен Радев. Той допълни, че очаква подкрепа от електората на ДПС за предстоящите избори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ